Dresser by Oliver and Rust Finished with General Finishes Somerset Gold Milk Paint and Van Dyke Brown Glaze Effects

Check out this gorgeous grainy dijon mustard dresser makeover finished by Meg Gizuk at Oliver and Rust!

She used General Finishes Milk Paint in Somerset Gold and glazed General Finishes Glaze Effects in Van Dyke Brown after seeing the color combination from Cassie Bustamante at Primitive & Proper. Great job Meg!

Find out where to buy Milk Paint and Glaze Effects or call us to become a retailer, 800-783-6050.

För många människor är en fysisk undersökning och svar på frågor (sjukdomshistoria) allt som behövs för att en läkare ska kunna diagnostisera erektil dysfunktion och rekommendera en behandling. Om du har kroniska sjukdomar eller om din läkare misstänker att ett underliggande tillstånd kan vara inblandat, Viagra utan recept i Sverige kan du behöva ytterligare tester eller en konsultation med en specialist. Tester för underliggande tillstånd kan inkludera:

  1. - Fysisk undersökning. Detta kan omfatta noggrann undersökning av din penis och testiklar och kontroll av dina nerver för känsla.
  2. - Blodprov. Ett prov av ditt blod kan skickas till ett laboratorium för att kontrollera om det finns tecken på hjärtsjukdom, diabetes, låga testosteronnivåer och andra hälsotillstånd.
  3. - Urinprov (urinanalys). Liksom blodprov används urinprov för att leta efter tecken på diabetes och andra underliggande hälsotillstånd.
  4. - Ultraljud. Detta test utförs vanligtvis av en specialist på ett kontor.

Det innebär att en stavliknande enhet (transducer) hålls över de blodkärl som försörjer penis. Det skapar en videobild som gör att din läkare kan se om du har problem med blodflödet. Detta test görs ibland i kombination med en injektion av läkemedel i penis för att stimulera blodflödet och producera en erektion. - Psykologisk undersökning. Din läkare kan ställa frågor för att screena för depression och andra möjliga psykologiska orsaker till erektil dysfunktion.